Avocado’s


Wat zijn de gezondheidsvoordelen van Avocado’s?

Hoewel veel mensen niet noodzakelijkerwijs denk van avocado’s als gezonde voeding, het feit is dat er veel van voeding verpakt in deze kleine verpakkingen. Samen met het verstrekken van een aantal essentiële vitaminen en mineralen, avocado’s ook helpen het lichaam om meer voedingsstoffen te absorberen uit andere levensmiddelen ook. Hier zijn slechts een paar van de voordelen voor de gezondheid in verband met avocado’s.
Avocado’s zijn uitstekend voedsel voor het zenuwstelsel. Omdat avocado’s Vitaminen A, C en een mooie ronde van de B-vitamines bevatten, kunnen ze helpen bij het handhaven goede werking van de neurotransmitters. De superioriteit van calcium en magnesium in avocado’s ook helpen het lichaam om rust en steun bij het bereiken van herstellende slaap, iets wat noodzakelijk is voor het zenuwstelsel om te werken bij maximale efficiëntie.
Gerelateerd aan de gezondheidsvoordelen verbonden aan het zenuwstelsel, avocado’s ook hart bevordering van de gezondheid op verschillende manieren. De aanwezigheid van kalium, foliumzuur en monosaturated vetzuren bijdragen tot een verlaging slechte cholesterolgehalte en dus het minimaliseren van de kans op een hartaanval. Samen met de monosaturates, avocado’s bevatten ook een fatsoenlijk bedrag van vitamine E en gluthathione, die helpt bij het voorkomen van verschillende vormen van hart-en vaatziekten en langzaam het verouderingsproces.
Hoewel veel mensen het vetgehalte van de avocado’s overwegen iets te hoog zijn, is het belangrijk op te merken dat de zeven verschillende vetzuren bevatten omega 3 en 6. Beide vetzuren broodnodige energie en tegelijkertijd bijdragen aan slechte cholesterolgehalte verlagen. Wanneer in combinatie met de verschillende B vitamines en het ijzergehalte in avocado’s, is het mogelijk om meer van de carnitine van rood vlees, die ook steun in het juiste gebruik van vetten en helpt om triglyceridenwaarden onder controle te houden op te vangen.
De ogen kunnen ook profiteren van avocado’s genieten van tijd tot tijd. Deze vrucht heeft meer luteïne dan de meeste andere soorten vruchten, waardoor het een ideale keuze voor natuurlijke bescherming van de ogen van deze gezondheidsproblemen zoals de ontwikkeling van cataract en macula degeneratie. Wanneer opgenomen als onderdeel van een evenwichtige voeding, kan de inhoud van luteïne avocado’s helpen minimaliseren de kans voor de ontwikkeling van verschillende visie op problemen als de individuele ouder, waardoor het mogelijk om uitstekende gezichtsvermogen genieten voor meer jaren.
Avocado’s hebben ook een reputatie als een kanker vechter. Regelmatige consumptie van de vrucht kan helpen verminderen de kansen voor de ontwikkeling van prostaatkanker bij mannen en borstkanker bij mannen en vrouwen. Er is ook enig bewijs dat avocado’s kunnen helpen verminderen de mogelijkheden voor het ontwikkelen van mondkanker ook. Hoewel niet gezien als een geneesmiddel voor kanker, avocado’s kunnen worden beschouwd als een slimme optie voedsel dat helpt om de risico’s van de behandeling van kanker op latere leeftijd lager.
Met zo veel voedingsstoffen aanwezig zijn, maakt het alleen maar zin om avocado’s in de voeding van tijd tot tijd. Of gehalveerd en schepte uit de schil of gemaakt in een dip, avocado’s zijn een uitstekend voedsel optie.

bron:sonoo.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*